Wijkfeest mooi op het gras een geslaagde dag!

Zaterdag 23 september j.l. is het dan zover. Een prachtige dag met een stralend zonnetje! Mooier kan het niet, op naar een gezellig wijkfeest. En dat was het!

 

 

Mede door gevarieerde aanbod van activiteiten en bezoekers is de sfeer goed en er ontstaan leuke en fijne ontmoetingen in het larikshofpark. Onder het genot van een hapje en drankje ( verzorgd door koffiekaffee , eethuis Geitenkamp, Scala en wijkbewoner)  zitten en liggen, de bezoekers in de zon te genieten van de muziek. De muzikale klanken en workshops zijn allemaal, mede dankzij wijkbewoners, gerealiseerd.

Er lopen veel blije kinderen met geschminkte en plakkende gezichten van een suikerspin rond. Circus op de bult is er ook weer bij; een genot om naar te kijken en nog leuker om mee te doen!

Wat is het fijn om met je vrienden, buren en familie zó n middag te beleven.

Nieuwsgierig loopt men langs de kleedjesmarkt en marktkramen rommel/kunst op zoek naar “de vondst”. Ben jij met een prachtige omslagdoek, letterbak, boeken, kledingstuk, sieraad of tas naar huis gegaan? Het is er allemaal te vinden voor een habbekrats en soms zelfs gratis!

Verschillende  ondernemers uit de wijk geven informatie over afslanken, fysiotherapie, hoe om te gaan met honden en Herfsttheater Geit en Bult.

Al met al een geslaagde middag en voor herhaling vatbaar.

Wil je volgend jaar weer een leuk feestje in onze wijk biedt je dan aan om te helpen!

Hopelijk tot volgend jaar! Op een andere locatie in de wijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.