Theatervoorstellingen

 

 

 

 

 

Dit is geen ballade

De mallemolen van het leven. Lukt het om eruit te ontsnappen?
Voor deze korte voorstelling zijn zes bewoners uit de Geitenkamp de uitdaging aangegaan om met weinig woorden veel te zeggen.

Al tien jaar is Gabriel verliefd op Marianne die graag uit haar schulp wil komen, begeert Babette alles waar Janneke alleen maar van kan dromen, wenst Anja dat ze gehoord wordt door Remco die in beslag wordt genomen door de tijd.

Zomaar mensen die terecht kwamen in de mallemolen van het leven.  Een ieder is bezig met zichzelf,  draaien hun rondjes al dan niet op de maat, ertegenin of eromheen, ontsnappen soms voor even, en krijgen wat hen toekomt?

Spelers           Alida Mooy |  Barbara Tamboer | Gabe van der Spoel | Jeanette Geurkink |

Marike Schoonwater |  Rik de Boer

Regie              Ellen Canninga

Speeldata     Donderdag 10 mei   |  19:00  & 20:00 uur
                        Zaterdag     12 mei   |  19:00 & 20:00 uur
Toegang      Vrije Gift
Locatie         Bult-Tent

Hier vind je alle repetitiedata.

—————————————————————-

Gefrituurde Hond

Zes buurtbewoners, één regisseur en één vormgeefster uit de wijk kwamen één keer per twee weken bij elkaar om de hond precies gaar te frituren. We lieten ons inspireren door het wijkthema: ‘Van wateroverlast naar waterpret, 1000 fonteinen in de Geitenkamp’. Men vernieuwt de riolering in de wijk omdat deze de wateroverlast niet meer aan kan.

De riolen stromen over in de Geitenkamp. Mensen vluchten van beneden naar boven de Bult op. We volgen een familie en een buitenstaander in hun vlucht de Bult op. Een absurdistische voorstelling waarin we clichés omarmen en ratten onze inspiratie laten zijn.

De voorstelling was onderdeel van de jaarlijkse Parade die het Festival Hoogte 80 opende. De voorstelling speelde op donderdag 25 en vrijdag 26 mei op het Hoogte80 Festival.