Workshop Maskers

http://www.tleeper.com/

In september 2017 zou Kunst op de Bult een Workshop Maskers geven. Helaas ging dit door te weinig aanmeldingen niet door. Heb je alsnog interesse? Mail ons dan, bij voldoende aanmeldingen prikken we nieuwe data en kan de workshop alsnog door gaan.

 

Larval maskers

De maskers die we gaan maken, worden ook wel larval maskers (larval masks) genoemd. Deze maskers zijn relatief makkelijk te maken. Larval maskers dagen de speler uit om tot fysiek spel te komen. Tegelijkertijd bieden de larval maskers ook een gevoel van bescherming omdat je gezicht (grotendeels) verborgen zit. Larval maskers zorgen ervoor dat je snel tot spel komt en dus ook snel resultaat ziet. Komische elementen komen bij larval maskers snel om de hoek kijken.

Wij maken de larval maskers net ietsjes anders dan oorspronkelijk de bedoeling is. Wij maken halve larval maskers. Hierdoor blijft je mond vrij en kun je makkelijk ademen en vooral geluid maken.

Voor Herfsttheater GEITenBULT

Voor de scène bij Herfsttheater GEITenBULT werken we met al bestaande maskers. We hebben zeven repetities waarvan de eerste twee gericht zijn op een masker personage te maken. Met dit masker personage gaan we naar de locatie en werken vanuit improvisatie met het maskerpersonage op de locatie. De locatie is het uitgangspunt.

Kosten: € 37,50 voor de gehele workshop
Indien dit bedrag te hoog is voor je. Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we subsidie voor je kunnen regelen.

Je mag je eigen masker houden. De workshop gaat door bij minimaal zes deelnemers. Er kunnen maximaal tien deelnemers mee doen.

Meedoen? Stuur dan een mail naar ons!

Wil je op de hoogte blijven van theateractiviteiten van Kunst op de Bult? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.