Improvisatie

Op donderdag 18 januari 2018 start de cursus Improvisatie.

Start: donderdag 18 januari 2018
Einde: donderdag 31 mei 2018
Aantal lessen: tien lessen
Tijd: 19:30-21:30
Voor wie: mensen met en zonder improvisatie-ervaring
Kosten: 50 euro
Locatie: Bonte Wetering 89, Arnhem (MFC)
Docente: Serge Metselaar

Tijdens deze cursus leer je de basis van de improvisatie ontwikkeld door Keith Johnstone. Zijn methode is verder ontwikkeld tot wat wij tegenwoordig kennen als theatersport. Gedurende tien lessen reikt de docente jou speelse oefeningen aan waardoor je durft te spelen. Plezier staat voorop tijdens de cursus. Daarnaast richt de cursus zich op (verder) ontwikkelen van improvisatietechnieken. De cursus eindigt met een korte presentatie van theatersport.

In totaal zijn er tien lessen verspreid over iedere twee weken (Hier vind je de exacte data van de lessen). De kosten bedragen € 50,- euro voor de gehele cursus. Indien dit te hoog is, neem dan contact op met Kunst op de Bult. Dan kijken wij of we subsidie voor je kunnen organiseren.

Hier vind je meer informatie over de docente van deze cursus.

Als je interesse hebt in deze cursus improvisatie stuur dan een mail naar ons. We nemen dan contact met je op. Je krijgt dan de exacte data van de lessen en hoe je het cursusgeld kunt over maken. Wanneer je cursusgeld binnen is, is je plek zeker.

Wil je op de hoogte blijven van theateractiviteiten bij Kunst op de Bult? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.