Presentatieavond Herfsttheater

Op dinsdag 23 oktober was het zover. Wij zijn halverwege de rit om Herfsttheater GEITenBULT ook dit jaar weer tot een succes te maken. Alle tien de groepen presenteerden hun scène wat zij tot nu toe hebben. Bij de één was dit meer dan bij de ander.

Wat in ieder geval gezegd kan worden, is dat de scènes zeer divers zijn! Van dansen met het publiek, groeiende planten, een psychiater die de werkdruk niet meer aan kan, vrouwen die bazelen over boeken, een fakir op een vliegend tapijt, ongewenste intimiteiten in een wachtkamer, en meiden die dansen met een zaklamp. Van jong tot ouder (de jongste deelnemer dit jaar is 10 jaar de oudste is 95 jaar), van doorgewinterde Herfsttheater deelnemer tot nieuw en frisse deelnemers, live muziek, muziek over band, zang en tekst. Het is er allemaal.

Op 3 november start de kaartverkoop. Wees er snel bij want we hebben nog nooit zoveel deelnemers gehad als dit jaar (70!) en die nodigen vast ook hun intimi uit. Je wilt er toch niet naast grijpen?

Wil je op de hoogte blijven van Herfsttheater GEITenBULT? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief in de rechterkolom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.