Laat jouw geluid horen!

In de Bult-Tent dit jaar ook weer een muziek workshop voor kinderen. Op zaterdag 12 mei van 15:00-15:45 onder leiding van een muziekdocente kunnen kinderen met hun eigen muziekinstrument of met een geleend muziek- instrument (wat aanwezig is in de tent) muziek maken.

Maar dat is niet alles! Dit jaar zijn er ook twee zangworkshops! Jawel.

Samen zingen is er op zondag 13 mei van 15:00-15:45. Onder leiding van Jentley Drieman zing je met elkaar diverse liedjes in diverse stijlen. Het gaat om het plezier van het zingen! Dus zing je graag onder de douche, tijdens de afwas of als je aan het stofzuigen bent? Zing dan lekker mee met deze workshop. Laat jouw geluid horen.

Op vrijdag 11 mei 15:00-15:45 is er de workshop Mantra Zingen. Mantra’s zingen is een vorm van meditatie. Het richt je aandacht op in het moment zijn. In het Sanskriet betekent mantra ‘verlossing van de geest’, Manas betekent geest en Tra is verlossing of bevrijding. Tra kan ook staan voor transcendente Vedische song of gedicht. In feite zijn mantra’s helemaal niet bedoeld om te zingen, maar om te reciteren. Het reciteren van mantra’s maakt deel uit van een zuiveringsproces (bron). In deze korte workshop zing je korte mantra’s die je herhaalt. Het richt je aandacht op het hier en nu en maakt je geest schoon.

Toegang bestaat uit een vrije gift

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.