Het Herfsttheater

 

Herfsttheater GEITenBULT 2018
Herfsttheater GEITenBULT is een sociaal-maatschappelijk locatietheaterproject voor en door bewoners van de wijken Geitenkamp, Arnhemse Allee, (Nieuw) Monnikenhuizen, Saksen Weimar/Groene Kamer, Paasberg en Angerenstein. Het project heeft tot doel om wijkbewoners in een creatief proces met elkaar in contact te brengen en daarmee de samenhang en leefbaarheid in de wijk(en) te bevorderen. Maar een minstens zo belangrijk doel is om met elkaar, onder professionele artistieke begeleiding, een aantal theatraal aantrekkelijke publieksvoorstellingen te maken.

In september starten we weer!  En net zoals vorig jaar zijn er een paar leuke veranderingen:

  1. De Paasberg en Noord Angerenstein doen ook mee dit jaar!
  2. Er komen twee korte voorstellingen in de routes genaamd: Verhalen bij de Buren
  3. Er komt een dansscène bij.

Ook dit jaar kun jij weer mee doen! Als speler, danser, muzikant, zanger, locatiebeheerder, techneut, publieksbegeleider, noem maar op.
Heb je een locatie, meld je dan ook aan!

Wil je meedoen? Klik hier!


 

Herfsttheater GEITenBULT 2017 zit er al weer op!
In het weekend van 17 t/m 19 november hebben ruim 320 bezoekers genoten van de twee routes met elk 5 kleine voorstellingen. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind, waardoor ook de wandelingetjes van locatie naar locatie door de karakteristieke wijk De Geitenkamp de nodige be- en verwondering opleverden. Maar het applaus was toch echt voor de spelers op locatie.

Deze editie gemist?

Bekijk dan dan hier de foto’s en video’s van route GEIT en route BULT.


Geïnteresseerd in hoe het in 2016 uitzag?
Bekijk dan hier de fotocollages van route Geit, route Bult en het MFC.