Het Herfsttheater

Herfsttheater GEITenBULT 2018
Herfsttheater GEITenBULT is een sociaal-maatschappelijk locatietheaterproject voor en door bewoners van de wijken Geitenkamp, Arnhemse Allee, (Nieuw) Monnikenhuizen, Saksen Weimar/Groene Kamer, Paasberg en Angerenstein Noord. Het project heeft tot doel om wijkbewoners in een creatief proces met elkaar in contact te brengen en daarmee de samenhang en leefbaarheid in de wijk(en) te bevorderen. Maar een minstens zo belangrijk doel is om met elkaar, onder professionele artistieke begeleiding, een aantal theatraal aantrekkelijke publieksvoorstellingen te maken.

Dit jaar heeft Herfsttheater GEITenBULT in samenwerking met Verhalen bij de Buren tien scènes die zij u presenteert in het weekend van 23, 24 & 25 november. Verdeeld over twee routes. Route BULT met het thema Vreemd en Route GEIT met het thema Intiem.

WILT U KAARTJES? KLIK HIER.

Met dank aan Reloved Fotostudio.


 

Herfsttheater GEITenBULT 2017
In het weekend van 17 t/m 19 november 2017 hebben ruim 320 bezoekers genoten van de twee routes met elk 5 kleine voorstellingen. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind, waardoor ook de wandelingetjes van locatie naar locatie door de karakteristieke wijk De Geitenkamp de nodige be- en verwondering opleverden. Maar het applaus was toch echt voor de spelers op locatie.

Deze editie gemist?

Bekijk dan dan hier de foto’s en video’s van route GEIT en route BULT.


Geïnteresseerd in hoe het in 2016 uitzag?
Bekijk dan hier de fotocollages van route Geit, route Bult en het MFC.