Het Herfsttheater

Herfsttheater GEITenBULT 2018 zit er weer op

Fotograaf: Joost Meijer

In het weekend van 23, 24 & 25 november kwamen zo’n 350+ bezoekers de routes GEIT en BULT bewandelen en bewonderen. Routes met ieder vijf zeer verschillende scènes. We kregen goede reacties al was route GEIT wel wat veel wandelen…

Binnenkort op onze site foto’s, video’s en reacties van bezoekers. Volg ons op facebook of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief in de rechterkolom.

 

Deze editie gemist?

Bekijk dan hier de foto’s van Route BULT en Route GEIT.


Herfsttheater GEITenBULT 2018
Herfsttheater GEITenBULT is een sociaal-maatschappelijk locatietheaterproject voor en door bewoners van de wijken Geitenkamp, Arnhemse Allee, (Nieuw) Monnikenhuizen, Saksen Weimar/Groene Kamer, Paasberg en Angerenstein Noord. Het project heeft tot doel om wijkbewoners in een creatief proces met elkaar in contact te brengen en daarmee de samenhang en leefbaarheid in de wijk(en) te bevorderen. Maar een minstens zo belangrijk doel is om met elkaar, onder professionele artistieke begeleiding, een aantal theatraal aantrekkelijke publieksvoorstellingen te maken.

Dit jaar heeft Herfsttheater GEITenBULT in samenwerking met Verhalen bij de Buren tien scènes die zij u presenteert in het weekend van 23, 24 & 25 november. Verdeeld over twee routes. Route BULT met het thema Vreemd en Route GEIT met het thema Intiem.

Met dank aan Reloved Fotostudio en alle organisaties die ons geholpen hebben financieel en in natura.


Geïnteresseerd in hoe het in 2017 uitzag?
Bekijk dan dan hier de foto’s en video’s van route GEIT en route BULT.


Geïnteresseerd in hoe het in 2016 uitzag?
Bekijk dan hier de fotocollages van route Geit, route Bult en het MFC.