Attributen/kleding

Wanneer je bepaalde attributen, kleding, klusjes of wat dan ook voor je scène nodig hebt, plaats je dat op deze pagina. Dat doe je door een e-mail te sturen naar: theater@kunst-op-de-bult.nl.

Wekelijks sturen wij een infobrief door. De oproepen en het aanbod die op deze pagina staan, komen daar in terug. Oproep= blauw, aanbod= groen.

Oproep 5: Wit ledikant

Voor onze scène zoeken wij eigen nog een wit ledikant. Mag een hoge zijn, of een gangbaar laag model. Als ‘ie maar WIT is. Een matras kunnen we zelf regelen.
Met nachtkastje erbij zou helemaal leuk zijn. Neem contact op met Marianque als je er één weet of er één hebt.

Oproep 4: Lessenaarlamp

Wij hebben een lessenaar lamp nodig (verlichting voor de bladmuziek). Het liefst een die je op een lessenaar vast kunt klemmen.Neem contact op met Chris als je er één weet of er één hebt.

Oproep 3: K3 kleding voor volwassenen

 

Voor onze scène in de Beijer zoeken wij drie stuks K3 kleding voor volwassenen. Heb jij die? Of ken je iemand die die heeft? Of heb jij een tip voor ons waar wij deze kunnen vinden? Neem dan contact op met Jeanette.

 

Aanbod 1: Tweetal schermen en een deur te leen

Ik heb een 2 tal schermen en een deur te leen. Dit zijn hele lichte decor delen De deur is alleen nog leeg, hier moet nog papier of doek in. Neem contact op met Gabe.