Herfsttheater GEITenBULT was weer geslaagd

Een weekend vol locatietheater met veel muziek. Veel publiek (90% van de kaarten verkocht) en mensen vonden het zeer gevarieerd. Kortom Herfsttheater GEITenBULT is weer geslaagd.

Het begon allemaal op 5 september in het MFC. De kick off van Herfsttheater GEITenBULT 2017. We hadden wel iets meer animo verwacht maar de sfeer was goed en de interesse was hoog. Nadat de de tien regisseurs zich voorstelden kwamen er nog wat praktische mededelingen en toen ging Herfsttheater GEITenBULT van start.

In de maand september konden mensen zich aanmelden en eind september gingen de eerste repetities van start. Zeer gevarieerde locaties en zeer gevarieerde groepen kwamen samen. Er vielen helaas wat mensen uit maar gelukkig werd daar snel vervanging voor gevonden.

In de tweede week van november waren de generale repetities en deze werden door mede spelers goed bezocht! Soms was het echt proppen. Altijd fijn wanneer jouw generale repetitie goed bezocht wordt.

En toen was het zover. Het weekend van de 17e brak aan.  Route GEIT was op vrijdag uitverkocht en zaterdag werden ook de laatste kaarten voor route GEIT verkocht. Twee keer uit verkocht. Route BULT deed het ook goed.  Het publiek bestond uit zowel bekenden als onbekenden. Mensen die komen kijken omdat hun buurvrouw, zus, of zoon mee doet en mensen die komen kijken omdat ze het een goed concept vinden, het van De Plaats kennen en het nu wel eens in de Geitenkamp willen zien, of omdat ze in de wijk wonen en de poster zagen. Kortom een zeer gevarieerd publiek.

Enkele reacties van het publiek:

Ik ga al jaren naar dit soort wijktheater van De Plaats en dit is echt vergelijkbaar. Dezelfde kwaliteit.”

Ik ben vorig jaar ook geweest toen jullie het zelf voor de eerste keer deden. Een goed begin was dat. De kwaliteit dit jaar vind ik beter. Echt leuk en goed!

Mag ik volgend jaar ook mee doen?

Wij bedanken iedereen die mee deed en ons geholpen heeft. Van publiek tot spelers , vrijwilligers en locatie-eigenaren aan toe. Bedankt en tot volgend jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.