Herfsttheater GEITenBULT 2018

Ik hoorde dat het niet door ging dit jaar.”
Ze willen het om de anderhalf jaar doen.
Het was zo mooi vorig jaar, hopelijk doen ze het weer.

Niet getreurd! We gaan door! Ook dit jaar gaat Herfsttheater GEITenBULT weer van start in september. De voorstellingen zijn op: 23, 24, en 25 november.

Routes
Zoals de vorige jaren komen er weer 4 of 5 scènes per route. Ons voornemen is om in iedere route één muziektheaterscène te hebben, één Verhaal bij de Buren*, twee theaterscènes waarbij we hopen dat er ook een tekstscène komt en een dansscène.

Nieuwe stuurgroep
Dit jaar nemen nieuwe mensen het stokje over van de mensen die het de vorige twee jaren zo goed hebben op gezet. Wij danken hen enorm hiervoor! We gaan het met meer mensen doen. Dus wil je wat doen? Heb je een leuk idee? Ken je een maker? Kun jij goed plannen? Houd je van flyeren? Ben jij goed met online plaatjes maken? Noem maar op! Wij willen graag met jou werken! Het echt van, voor en door de wijkbewoners maken.

Warmmakertje
Om iedereen een beetje warm te maken, komen een paar scènes uit het verleden weer in reprise tijdens het H80 Festival. Dus kom kijken. Op vrijdag en zondag kun je twee scènes zien:
– op vrijdag 11 mei Theevisite en Waarom zag ik de Schaduw niet van 17:00-17:45. Vertrek Bult-Tent.
– op zondag 13 mei Tok! en Waarom zag ik de Schaduw niet van 17:00-17:45. Vertrek bij de Bult-Tent.

Meer weten of wil iets met ons doen! Mail naar ons
of kom langs in de Beijer en vraag bij Annet meer informatie!

* Verhalen bij de Buren is een project waarin voormalig vluchtelingen en autochtonen Nederlanders hun gezamenlijke verhalen vinden. Zij zoeken naar wat bij hen overeenkomt en maken hier een korte voorstelling van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.