Herfsttheater GEITenBULT 2017 in de steigers

 

Na een succesvolle 1e editie wordt er op dit moment achter de schermen al weer hard gewerkt aan Herfsttheater GEITenBULT 2017. Ook dit jaar gaan we weer voor boeiend en afwisselend locatietheater verdeeld over twee routes met elk vijf korte voorstellingen.

Noteer alvast in je agenda:
17, 18 en 19 november
Herfsttheater GEITenBULT 2017

Eind augustus start de wervingsactie voor spelers, locaties en vrijwilligers in de wijk.

 

Eén gedachte over “Herfsttheater GEITenBULT 2017 in de steigers”

 1. L.S.

  Voorbereiding te kort
  Ik vind de voorbereiding te kort. Al bij de Plaats was er voor mij te weinig tijd voor de voorbereiding. Als speler krijg je na de 1e of 2e keer te horen wat je doen moet zeggen moet en waar je staan moet. Dit vind ik bij alle keren te kort, er is geen tijd voor aanpassingen of een leertraject voor spelers en regiseur. ik speel daarom dit jaar niet.

  Helpen
  Wel will ik helpen met alle verdere hand en span diensten. Naast dat ik best handig ben wil ik graag publieksbegeleider zijn. De handigheid komt van pas bij het maken van decor.

  Decor
  Ik heb ook 2 panelen en een deur als decor stuk te leen voor een ieder die dit nodig heeft. Te zien bij de voorstelling van Roodkapje tijdens hoogte 80

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.