Waterspektakel

Datum: 30 juni 2018
Locatie: Fokke Noordhoffstraat
Koffiekaffee | Theater

De Schatgravers openen zaterdag 30 juni het Waterspektakel op de Fokke Noordhoffstraat.

Naast de schatgravers komt een speciaal ratje ook om de hoek kijken. Tijdens deze middag kun je mee doen met de workshop Waterspuwers maken, je inschrijven voor een bijzondere en op dit moment nog geheimzinnige wedstrijd, bezoek de markt of de foto-expositie. Zie hier meer info.

Oftewel: Kom naar het waterspektakel! Altijd prijs!

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten (mede) georganiseerd door Kunst op de Bult? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief (en check je spam).

 

Lucy- Een monsterproces

Startdatum: 31 mei 2018
Einddatum: 9 juni 2018
Locatie: Scouting Aerendheem- Lindestraat 26
Theater

Toneelgroep Arnhem doet eind mei en begin juni onze wijk aan. Zij spelen de voorstelling Lucy- Een monsterproces.

Een voorstelling over Lucy B. die valselijk werd beschuldigd. Deze voorstelling gaat over onterecht vast zitten en wat dat met je doet. Over hoe men omgaat met beschuldigingen en welke aannames er gedaan worden.

Toneelgroep Arnhem speelt zoals altijd op locatie. Deze keer is de locatie Scouting Aerendheem in de wijk Arnhemse Allee.

Kaartverkoop is al begonnen, dus wees er snel bij. Lees hier de recensie.

Kunst op de Bult ondersteunt culturele activiteiten in de wijk, vandaar dat wij deze aankondiging delen. Toneelgroep Arnhem is geen onderdeel van Kunst op de Bult.

Gratis circusles!

Datum: 25 mei 2018
Locatie: MFC de Wetering: Bonte Wetering 89
Theater

Omdat de voorstelling op het H80 Festival weer zo succesvol was, biedt Circus op de Bult een gratis circusles aan ter afsluiting.

Van 14:45-15:45: kinderen 4 t/m 9 jaar

Van 15:45-17:00 voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder.

Circus op de Bult is geen onderdeel van Kunst op de Bult maar maken wij ons wel graag hard voor!

Presentatie Improvisatiecursus

Datum: 31 mei 2018
Locatie: MFC de Wetering: Bonte Wetering 89
Theater

In tien lessen hebben de cursisten diverse nieuwe improvisatietechnieken geleerd. Technieken ontwikkeld door Keith Johnstone. In deze presentatie kan het publiek het geleerde aanschouwen en neemt deel door opdrachten te geven.

Kinderen van Judas- Oostpool

Datum: 22 november 2017
Locatie: De Beijer- Willem Beijerstraat 13, Arnhem
Theater

"Het leven van een vampier gaat niet altijd over rozen. Vampier Tristan zit al 70 jaar tegen een burn-out aan. Hij kan het eeuwige leven niet meer aan. Zijn vampiervrienden willen hem weer op het juiste pad krijgen. Ze beginnen met het naspelen van gewone mensen, van Thuisbezorgd bezorger tot Nordic walker. Uiteindelijk weet niemand nog waar normaal zijn begint en 'fantasy' ophoudt en komt er een onvoorstelbare waarheid aan het zonlicht."
(Zie ook de website van Oostpool).

Wil je mee?

Vanuit Kunst op de Bult gaan wij naar deze voorstelling. We verzamelen bij de Beijer maar je kunt natuurlijk ook op eigen houtje gaan. De kosten bedragen €10,-. Helaas is de Gelrepas niet geldig.

Wil je mee? Leuk! Stuur dan een mail naar ons vóór 15 november. Zodat wij nog tijdig de kaarten kunnen reserveren. Via de mail krijg je verder alle informatie.