Workshop “Van Manuscript tot Boekkpresentatie”

Datum: 23 januari 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: KoffieKaffee De Beijer, Willem Beijerstraat 13, 6823 EW Arnhem
Schrijven

Workshop van manuscript tot boekpresentatie—zelf een boek uitgeven.
Leer hoe je in eigen beheer je boek kunt uitgeven. In deze workshop worden jouw vragen beantwoord en ontvang je informatie die je op weg helpt met het realiseren van jouw droom. Met gedetailleerd stappenplan, voorbeelden en handige tips.
Ervaringsdeskundige Miranda van Gaalen, heeft in 2018 haar Engelstalige roman ‘In search of Kyle’ gepubliceerd en deelt graag haar kennis met jou.
Woensdag 23 januari 2018 van 14:00 tot 16:00 in KoffieKaffee De Beijer, Willem Beijerstraat 13, 6823 EW Arnhem.
Kosten: €25,00 incl. koffie en/of thee. Als je je aanmeldt voor 13 januari bedragen de kosten €20,00. Meld je aan op: info@philamonk.nl

Eerste ‘wat vertelt mijn pen’?

Datum:
Tijd: -
Locatie: De Beijer- Willem Beijerstraat 13, Arnhem
Schrijven

 

 

 

 

 

 

 

‘Wat vertelt mijn pen’ is een creatieve schrijfcursus die mensen op een speelse manier uitdaagt om tot schrijven te komen. In vijf keer geeft Lisette je opdrachten die jou uitdagen om tot schrijfplezier te komen. Vandaag is de eerste keer.

Voor meer informatie klik hier.

 

Wil je op de hoogte blijven van schrijfactiviteiten die Kunst op de Bult organiseert? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Kunst op de Bult.

 

Inloop Schrijfcafé

Datum: 18 januari 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Beijer- Willem Beijerstraat 13, Arnhem
Schrijven

 

 

 

 

 

 

Het Schrijfcafé is een eenmalige ochtend met inspirerende oefeningen, waarbij er gelegenheid is om met elkaar te schrijven en ervaringen uit te wisselen. Je bent van harte welkom en het maakt niet uit of je ervaring hebt met schrijven. De opdrachten en technieken die je aangereikt krijgt, zorgen ervoor dat je teksten als vanzelf op papier komen.

Het Schrijfcafé blijft je verrassen! KOM en doe mee!!

Meenemen: pen en papier.
Kosten: € 5,-
Minimaal aantal deelnemers 3, maximaal 5/6.
Aanmelden verplicht bij : lisette.droge@gmail.com
Bij verhindering uiterlijk 1 dag van tevoren afmelden.

Wil je op de hoogte blijven van schrijfactiviteiten of andere activiteiten die Kunst op de Bult organiseert? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.